Rozhovor - AUTOSERVIS NEU AUTO s.r.o.

Rozhovor - AUTOSERVIS NEU AUTO s.r.o.

V rámci projektu představování servisů, bychom Vám rádi představili jeden z dalších Q-SERVICE, a to prostřednictvím rozhovoru s majitelem servisu AUTOSERVIS NEU AUTO s.r.o. (Kralupy nad Vltavou).

Jak dlouho Váš servis funguje (a jak dlouho je v síti Q-SERVICE?)
Od roku 2005 jsme využívali dílenské prostory pro opravy a údržbu vozidel vlastní autodopravy. V roce 2011 jsme z prostor dílen vytvořili autoservis a otevřeli pro veřejnost. V roce 2013 jsme vstoupili do servisní sítě Q-SERVICE

Je Váš servis specializovaný na nějakou značku vozidel nebo nabízíte nějakou speciální službu (druh opravy)?
Provádíme opravy osobních, dodávkových a nákladních vozidel, strojů a zařízení všech značek. Provádíme mechanické, klempířské a lakýrnické práce. Pneuservis osobních a dodávkových vozidel. Měření a seřízení geometrie.

Kolik u Vás pracuje zaměstnanců?
7 zaměstnanců

Jaké bylo nejzajímavější auto, které jste opravovali?
Ford Mustang GT (5.0 L (V8) – 2016, BMW M4 Cabrio - 2017, BMW 502 - 3,2 – 1957, WALTER Junior - 1949.

Jaký byl nejnáročnější servis (oprava), který jste realizovali?
Mercedes SLK 2014 – oprava po nehodě na b-sloupek, AUDI A3  1,4 Fsi 2015 – oprava potkaného motoru, písty a kliková hřídel, hlava motoru a příslušenství.

Čím se odlišujete od konkurence (co je vaší silnou stránkou), proč by lidé měli jet právě k vám?Snažíme se o maximální pečlivost a dodržování technických parametrů, včetně dodržování utahovacích momentů. Často chybí šrouby a snažíme se o doplnění a uchycení vodičů, hadicí a trubek. Předejít tak často banálním závadám, které jsou pro motoristy nepříjemné.

Jaká je vize Vašeho servisu a jaké máte plány do budoucna?
Udržet si pozici v členství v servisní síti Q-SERVICE, modernizovat a nadále proškolovat zaměstnance autoservisu. Posilovat kvalifikovaný personál.

Plánujete v tomto roce nějaké akce, aktivity pro zákazníky nebo rozšíření nabídky služeb?Připravujeme rozšíření služeb o servis klimatizací. Akce promítáme v souvislosti s akcemi dodavatele náhradních dílů – Inter Cars Česká republika.

Na závěr našeho rozhovoru bych se ještě rád zeptal, jak trávíte volný čas, když nejste právě ve Vašem servisu?
Volný čas trávíme rodinnými a sportovními aktivitami.

 

« Zpět: Aktuality