Inter Cars EXPO 2012

Inter Cars EXPO 2012

22. září 2012, Bratislava, Eurovea = veletrh náhadních dílů pro osobní a nákladní automobily, nářadí, servisního vybavení a náhradních díů v autoopravárenství! Jedinečná vástava, pořádaná ve spolupráci s Inter Cars Slovenská republika s.r.o., představí velké množství novinek! Jakých? Čtěte dál, přijeďte se podívat a nechte se překvapit!

Co jsme pro Vás připravili?
Na 1000 m2 se vám přestaví 32 nejvýznamnějších dodavatelů, kteří budou mít v průběhu celého dne prostor pro své odborné prezentace a školení.
Mezi dodavateli naleznete firmy: Bosal, Bosch, Brembo, Cartechnic, Castrol, Comma, ContiTech, Delphi, Denso, DAT, Elring, EXIDE, EVR – Ruville, Febi, Federal-Mogul, Filtron, Fomar, KYB, LUK, Mahle, NGK, Nissens, Shell, SKF, TRW, Vivid, Sachs

Na dalších 500 m2 bude instalován reálný a funkční autoservis, plný nejmodernější techniky, kterou si budete moci i vyzkoušet. K dispozici budou odborníci z týmu servisního vybavení a také zástupci výrobců. Tato část výstavy je zároveň i prodejní a veškerý prezentovaný sortiment bude v době Inter Cars EXPO nabízen za speciální ceny.
Nářadí a servisní techniku budou prezentovat firmy: BrainBee, Butler, Evert, Fasep, Grenke, Herrmann, Chicago Pneumatic, Orlík, Toptul, Profitool, Spin.

Celé jedno patro je věnováno Q-SERVICE a s ním spojenému unikátnímu komplexnímu řešení pro autoservisy budoucnosti. V duchu sloganu „We think different“ vám představíme celý koncept v novém světle. Nechte se překvapit, bude to velké!

Hned u východu z budovy budou k prohlédnutí Inter Cars Show Truck, IC Toolbus , ZF Sachs Show Truck, Febi van.  Po celém areálu budou k dispozici zástupci jednotlivých firem či projektů, kteří Vám rádi zodpovědí veškeré dotazy a poradí s problémy.

Nikdo se nemusí bát, že by zahraničním dodavatelům nerozuměl – u každého stánku budou naši zástupci, kteří budou v případě potřeby tlumočit.

Když Vás odborné věci omrzí, můžete využít některou z možností bohatého doprovodného programu jako třeba plavbu po Dunaji výletním parníkem případně Real racing simulation (závody F1).  Nebo si můžete jen sednout s pivem a pozorovat krásné hostesky. Koho baví nákupy, může využít největšího nákupního centra v Bratislavě, plného obchodů, restaurací a příjemných kaváren, které se nachází pár kroků od výstavy.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou možnost a navštivte nás v Bratislavě! Čekají na Vás akční ceny, novinky v oblasti náhradních dílů, nářadí a garážové techniky prezentované v plně funkčním servisu. Vaší pozornosti by určitě neměla uniknout expozice s prezentací unikátního komplexního řešení pro autoservisy budoucnosti.

Další informace o veletrhu a doprovodném programu naleznete ve letáku (ke stažení zde):

   

V případě zájmu o účast na veletrhu kontaktujte svého obchodního zástupce nebo nejbližší pobočku Inter Cars.

« Zpět: Aktuality