Rozhovor - Autoservis Hrejkovice

Rozhovor - Autoservis Hrejkovice

V rámci projektu (představování servisů), bychom Vám rádi představili jeden z našich Q-SERVICE, a to prostřednictvím rozhovoru s majitelem servisu Q-SERVICE Autoservis Hrejkovice (Hrejkovice) panem Jindřichem Tollingerem.

Jak dlouho Váš servis funguje (a jak dlouho je v síti Q-SERVICE?)
Na trhu jsme od roku 2005, pod hlavičkou Q-SERVICE jsme od roku 2018.

Je Váš servis specializovaný na nějakou značku vozidel nebo nabízíte nějakou speciální službu (druh opravy)?
Naše specializace jsou roční prohlídky včetně záručních, opravy a údržby klimatizací. Nově také revize, opravy a montáže LPG a CNG. Opravujeme většinu běžných značek osobních automobilů, dokážeme i opravy nákladních aut a návěsů. Nejraději pracujeme na koncernových značkách VW, Škoda, AUDI. V holdingu máme vlastní vozidla Hyundai, ale neodmítneme žádného zákazníka.

Kolik u Vás pracuje zaměstnanců?
V současné době jsme v autoservisu tým tří mechaniků. Z nichž jeden je hlavně přijímací technik, který se stará o zákazníky a je také jakýsi administrativní pracovník.

Jaké je nejzajímavější auto, které jste opravovali?
Jak jsme již řekli, neodmítneme žádného zákazníka, proto opravíme například Fiat Panda či Škodu Felicia. Pracovali jsme již na vozidlech Audi Q7 či A8 nebo VW Phaeton, Hyundai ix55. V nedávné době byla zajímavá zakázka Nissan Patrol z roku 1988. Zajímavá je ale i práce na ,,socialistických,, vozidlech, jako VAZ, Škoda Rapid atd.

Jaký byl nejnáročnější servis (oprava), který jste realizovali?
Ke všem opravám přistupujeme s maximální zodpovědností a maximálním nasazením. Práce je naším koníčkem ale i každodenní radostí. Nejnáročnější je pochopitelně hledání příčin jednotlivých závad a problémů. Radost máme následně z odstranění závad ale hlavně z předcházení a prevence, kdy závadám nedovolíme vzniknout kvalitní pravidelnou údržbou.

Čím se odlišujete od konkurence (co je vaší silnou stránkou), proč by lidé měli jet právě k vám?
Většinu zakázek realizujeme pro zákazníky v režimu Vaše auto naše starosti a od Vašich dveří k Vašim dveřím. Auto si u zákazníků vyzvedneme a po opravě vyčištěné vrátíme. Tato služba je pochopitelně zdarma. Všechny zakázky děláme s láskou k automobilům.

Jaká je vize Vašeho servisu a jaké máte plány do budoucna?
Zcela jistě rozšiřovat vybavení autoservisu, držet krok s vývojem techniky. Máme duální plničku klimatizací, plníme obě nejčastěji používaná chladiva R134a a R1234yf. Opravujeme klimatizační systémy. Rozšiřovat budeme vybavení diagnostického pracoviště. Zakoupit plničku olejů automatických převodovek. Montovat a opravovat zařízení LPG a CNG ve vozidlech.

Plánujete v tomto roce nějaké akce, aktivity pro zákazníky nebo rozšíření nabídky služeb?
Jako každý rok den otevřených dveří a besedu kde seznámíme naše zákazníky s novým vybavením autoservisu. Jak výše řečeno, plánujeme nákup dalšího vybavení především plničku olejů automatických převodovek. Další diagnostické vybavení a rozšíření činnosti autoservisu o montáž a opravy LPG a CNG systémů. Pochopitelně také nabízíme našim zákazníků veškeré produkty naší sítě Q-SERVICE jako asistenční službu Autem bez starostí, internetový portál na nákup pneumatik, prostě na www.q-service.eu najdou vše důležité a potřebné.

Na závěr našeho rozhovoru bych se ještě rád zeptal, jak trávíte volný čas, když nejste právě ve Vašem servisu?
Volného času nám mnoho nezbývá, práce je pro nás všechny koníčkem, zákazníky nechceme nechat dlouho čekat na opravy.  Určitě rodiny jsou pro nás základem a také místem odpočinku. Rádi relaxujeme u sklenky dobrého moravského vína, nejlépe přímo ve sklípku.

 

« Zpět: Aktuality