Rozhovor Vichr Car s.r.o.

Rozhovor Vichr Car s.r.o.

V rámci projektu (představování servisů), bychom Vám rádi představili jeden z našich Q-SERVICE, a to prostřednictvím rozhovoru s majitelem servisu Q-SERVICE VICHR CAR, s.r.o. Zdeňkem Vichrem.

Jak dlouho Váš servis funguje (a jak dlouho je v síti Q-SERVICE?)
10 let jsem opravoval vozidla jako fyzická osoba doma v autoservisu v Rabí , v roce 2017 jsme založili rodinné s.r.o. a vybudovali autoservis zde v Sušici. Už v průběhu rekonstrukce a budování objektu jsme v roce 2018 vstoupili do servisního konceptu Q-SERVICE.

Je Váš servis specializovaný na nějakou značku vozidel nebo nabízíte nějakou speciální službu (druh opravy)? 
Nejsme speciálně zaměřeni na nějakou značku, dá se říct, že jsem opravdu všeznačkový servis. Ale samozřejmě nejvíce provádíme opravy a údržbu na vozech ŠKODA a skupinu VW GROUP. Vzledem k tomu, že zároveň provozujeme i firmu VICHR TOUR, kde náš vozový park tvoří autobusy BOVA, NEOPLAN, Mercedes, provádíme samozřejmě i opravy autobusů a nákladních vozidel.

Kolik u Vás pracuje zaměstnanců?
Jak už jsem uvedl, jsme rodinná firma. S bratrem, manželkou a synem jsme čtyři a aktuálně sháníme alespoň dva mechaniky a autoelektrikáře.

Jaké je nejzajímavější auto, které jste opravovali?
Opravujeme běžná auta, která jezdí tady našem okolí. Starší i nová, která jsou vybavena moderními elektronickými systémy. Zajímavou technikou jsou vybaveny i naše autobusy.

Čím se odlišujete od konkurence (co je vaší silnou stránkou), proč by lidé měli jet právě k vám?
Naše rodinná firma poskytuje i rodinné zázemí a přístup k našim zákazníkům. Jsme velmi časově flexibilní a všichni velmi vstřícní k přáním a požadavkům zákazníků.      

Jaká je vize Vašeho servisu a jaké máte plány do budoucna?
Náš přístup k provozování servisu a autobusové dopravy je pro nás náročný zejména časově a protože máme do budoucna zájem dílnu dále rozšířit, plánujeme plné zapojení synů

Plánujete v tomto roce nějaké akce, aktivity pro zákazníky nebo rozšíření nabídky služeb?
Mimo stavební rozšíření dílny,  o kterém jsem se zmiňoval, budeme aktuálně kupovat zařízení na výměnu oleje v automatických převodovkách. A nabídku služeb servisu chceme prezentovat v místní reklamní kampani.

Na závěr našeho rozhovoru bych se ještě rád zeptal, jak trávíte volný čas, když nejste právě ve Vašem servisu?
S bratrem se rádi projedeme na ENDURO motorkách (máme i menší pro syna) a v zimě pár dní na lyžích.

Případně přidejte cokoli zajímavého k Vaší propagaci nebo čím se chcete pochlubit nebo nabídnout.
Provozovna je v Sušici relativně nově otevřená, tak ať se místní (případně i kdokoli jiny) přijdou podívat.

 

« Zpět: Aktuality